Bokningssystem för salonger - helt gratis!

Ja, det stämmer. Vår användarvänliga bokningskalender med möjlighet till onlinebokning är helt gratis! Så betala inte för ett bokningssystem i onödan. Vårt system är dessutom helt skräddarsytt och anpassat för skönhetssalonger. Lägg dina pengar på andra saker än att kunna boka dina kunder! Du får givetvis en direktlänk till din hemsida, Facebooksida m.m för att dina kunder ska kunna boka tider på din salong så att du kan fokusera på dina behandlingar istället för bokningar på telefonen.

Lätt att använda - i datorn & mobilen

Hos oss får du marknadens förmodligen mest moderna och användarvänliga bokningssystem. Det är framtaget specifikt för skönhetssalonger och är skräddarsydd efter era behov. Vårt system har inga gränser för hur många företagare ni är på salongen. Alla får plats! Eftersom det är helt gratis kan du enkelt testa och se om du tycker om det. Helt gratis! Ingen bindningstid.

Prisvärda SMS-påminnelser

Vi erbjuder SMS-påminnelser för 0,75 kr/sms. Alla bokningar som görs i bokningskalendern får automatiskt ett SMS dagen innan bokningen. Det minimerar risken för att kunderna ska glömma bort sin bokade tid. 

Fyll upp lediga luckor via Glamma

En ledig lucka är en dyr lucka. I vårt bokninssystem kan du själv välja att publicera lediga tider på Glamma.se för att få fler bokningar. Glamma.se marknadsför sajten och salongerna aktivt och har hundratusentals besökare. Vi syns kontinuerligt  i TV, radio och ett flertal marknadsföringskanaler som Google, Facebook, Instagram mfl. Detta kräver kunskap och är otroligt kostsamt för småföretagare att göra på egen hand. Så välj bokningssystemet som sköter marknadsföringen och samtidigt fyller upp stolarna åt dig.

Vänligen notera att för bokningar via Glamma.se debiterar vi 10% av bokningens värde. Alla bokningar betalas vid bokningstillfället och är därmed säkra bokningar.

Ta betalt online - slipp “no shows”

Du kan välja om du vill ta betalt för dina tjänster direkt när dina kunder bokar online. Genom att ta betalt direkt vid onlinebokning sparar du tid i salongen och slipper dessutom att stå utan betalning när kunder inte dyker upp. Vår onlinebokning uppskattas även av kunderna eftersom de får välja betalsätt och kan även betala via faktura och delbetalning. Vi tar såklart kreditrisken och du får betalt direkt. Vill du veta mer? Skapa ett gratis konto eller hör av dig till oss på: hej@glammaprofessional.se eller 031-38 40 410

Vänligen notera att för betalningar debiterar vi 1,75% av transaktionsbeloppet.

Registrera ditt bokningssystem gratis nu!

Vårt bokningssystem rymmer hela salongen, är helt gratis och utan bindningstid. 

Kontakta oss för en demo: hej@glammaprofessional.se eller 031-38 40 410.
Du kan även klicka på länken nedan för att registrera ditt konto och börja använda din bokningskalender redan idag. 

Skaffa en gratis tidbok nu!

Kontakta oss direkt

Vår kalender och onlinebokning är alltid gratis och har ingen bindningstid. Om du är nyfiken på hur den fungerar så är det bara att till att testa. Du förlorar inget på det.

Kontakta oss för demo eller för att komma igång att testa.

E-post: hej@glammaprofessional.se

Telefon: 031-38 40 410

Läs mer: Kontakt & Villkor