Mer än bara en kassa

Hos oss får du inte bara en kassa. Du får ett komplett salongssystem som hanterar allt från försäljning till bokningar och inköp till ett oslagbart pris. Utöver vår certifierade kassa ingår även bokningssystem med onlinebokning helt gratis! Registrera din kassa idag så är du klar att köra direkt.

Komplett kassa för endast 150 kr per användare och månad, utan bindningstid, onödiga licens - och startavgifter! 

Godkänd kassa med virtuell kontrollbox

Vår kassa uppfyller självklart Skatteverkets alla krav på kassaregister så att du kan känna dig trygg. Vi använder oss dessutom av en virtuell kontrollbox så att du slipper en fysisk box som tar plats och kostar pengar. Registreringen går direkt till Skatteverket, så du behöver inte anmäla någonting själv.

Modern kassa - i datorn & mobilen

Glamma Professionals kassa är helt webbaserad. Det innebär att den kan användas på valfri dator, surfplatta eller mobiltelefon som har en webbläsare och Internetuppkoppling. Du behöver därmed ingen klumpig kassa och du kan ha med dig din kassa i fickan vart du än går. Vårt system är skräddarsytt för skönhetsbranschen där tiden ska läggas på kunderna. Vi har därför utvecklat det så att du snabbt lär dig hur du ska använda det. Vi vet att du inte vill lägga en massa tid på krångliga system.

Digitala kvitton - slipp allt papper

Har du räknat på hur mycket pengar du lägger på dina kvittorullar? Det är väldigt mycket pengar på ett år. Nu kan du slippa alla kostnader och allt krångel med papperskvitton. Med vår kassa kan du erbjuda kunderna digitala kvitton som skickas via epost eller SMS. Erbjud dina kunder en mer modern köpupplevelse samtidigt som du förenklar din egen hantering, är snäll mot miljön och slipper komma ihåg att köpa dyra kvittorullar.

Nöjdhetsgaranti!

Komplett kassa för endast 150 kr per användare och månad! 

Vi tar inte ut några onödiga licens eller startavgifter. Hos oss betalar du endast för varje användare/månad. Det ska inte kosta onödiga pengar för att kunna ta betalt för dina tjänster. Är du av någon anledning inte nöjd så kan du dessutom bara avsluta tjänsten utan bindningstid.

Kontakta oss för demo eller för att komma igång att testa på: hej@glammaprofessional.se eller 031-38 40 410
och anmäl ditt intresse så kontaktar vi dig!
Eller registrera bara din kassa här för att komma igång på egen hand. Det är superenkelt!

Anslut dig redan idag!

Några frågor? Kontakta oss!

Kontakta oss för demo eller för att komma igång att testa.

E-post: hej@glammaprofessional.se

Telefon: 031-38 40 410

Läs mer: Kontakt & Villkor