Allt du behöver

för din salong!

Allt du behöver för din salong!

Handla salongsprodukter till din salong, nyttja vår gratis tidbok eller unika kassa. Skapa ett konto gratis för att se alla produkter och priser.

Vi erbjuder allt din salong behöver

  • Handla till salongen

  • Gratis tidbok & onlinebokning

  • Smidig kassa

  • Kundregister

  • Webbshop för din salong

Handla allt till din salong

Vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av skönhetsprodukter & tekniska produkter för skönhetssalonger. Självklart alltid till bra priser. Så nu kan du handla allt du behöver till din salong, dina kunder och dig själv på ett och samma ställe. 

Glamma Professional har hjälpt oss att öka beläggningen på salongen och samtidigt spara tid.

Junior Minott, Pinchers Barbershop

Gratis tidbok & gratis SMS

Du får en toppmodern och användarvänlig tidbok helt gratis. Den är framtagen specifikt för skönhetssalonger och är skräddarsydd efter era behov. Vi bjuder dessutom alltid på SMS-påminnelserna också! Eftersom den är helt gratis kan du enkelt testa och se om du tycker om den. Anmäl ditt intresse nedan så skapar vi ett konto till dig.

Läs mer om tidboken här!

Certifierad kassa

Vår certifierade kassa är helt webbaserad och enkel att använda. Fungerar lika bra i datorn som i mobilen. Därmed kan du ha din kassa i fickan vart du än går. 

JUST NU: Prova gratis i 3 månader!

Läs mer om kassan här!

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss!

Vårt tjänstepaket är till för att hjälpa dig att kunna utveckla din salong samtidigt som du sparar tid i administrationen så att du kan fokusera på din kreativitet istället. Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster och hur de kan förenkla din vardag.

E-post: [email protected]

Telefon: 031-38 40 410

Läs mer: Kontakt & Vilkor